sometext
Ib Oscar Jørgensen, harmonika
sometext
Anne-Mette Nielsen, fløjter

Medrivende balkanmusik.

Helt tilbage i 70erne startede vores møde med balkanmusikken, og det er blevet til et livslangt kærlighedsforhold. I tidens løb har dette forhold udmøntet sig i forskellige musikgrupper, særligt vores orkester URTE havde lang levetid, med masser af tourneer, rejser, radio- og tv programmer.

Nu glæder vi os over at kunne præsentere den dejligste balkanmusik og -sang i en næsten kammermusikalsk udgave. Instrumenterne er diverse fløjter, både traditionelle blokfløjter og fløjter indkøbt i serbien (Anne-Mette), samt harmonika (Ib Oscar).
Vi synger begge, både serbisk, makedonsk og kroatisk. Musikalsk bevæger vi os i Serbien, Makedonien, Kroatien, Rumænien og Bulgarien - samt et par uforudsigelige afstikkere i ny og næ.

Celestia duos tag-selv-bord:

Vælg selv, hvad du gerne vil have med i dit arrangement. Masser af musik, både i lige og skæve taktarter, hvor man vil kunne blive introduceret til f. ex. 7/8 - 9/8 - 11/16 m.fl., hvordan rytmerne er underdelte, hvordan man kan klappe til dem. Hvis der er gulvplads, indbyder vi til kædedanse i nogle af disse rytmer, så man kan mærke dem i hele kroppen.

Smukke sange, oftest om kærlighed. Glade, sørgmodige, langsomme og hurtige.
Hvis der er tale om et arrangement for korsangere eller andre sangglade mennesker, tilbyder vi gerne at undervise i en eller to sange på "nederkaotisk" så tungen slår ligeså mange krøller som musikkens ornamenter.
Måske fletter vi lidt historier ind; oplevelser fra vores rejser og musikalske virke. Måske er det bare ren koncert fyldt med musik og sang, der kan tale for sig selv.

Vi kan også tilbyde målrettede workshops:

* for sangere
* for dansere
* for musikere
* Debatskabende arrangementer i aftenskoleregi, hvor vi drøfter, hvad musikken gør ved os. Den kendte, den fremmedartede. Hvorfor er musik så forskellig fra land til land? Hvad er det, de skæve taktarter gør ved os?

.....Så det er bare om at finde den rigtige pakkeløsning.
Ring gerne for en snak om det.


Tilbage